Korting op ticket Security Event Black Hat Sessions 2019

Op 13 juni organiseert Secura voor de zeventiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres vindt dit jaar plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein en biedt een inspirerende dag vol (diep) technische- en niet-technische lezingen, lessons learned, hands-on workshops en presentaties.

aanmelden met code infosecurity@BHS19

Laat je in één dag informeren door dé experts uit het veld. Tickets kosten € 320,- per stuk, maar studenten betalen maar € 65,-. Infosecurity Magazine biedt 10% korting op de toegangsprijs. Vul bij je online inschrijving de code InfoSecurity@BHS19 in en de korting wordt direct verrekend.

ProgrammA

Het thema dit jaar is: Protecting your Critical Systems. Host van de dag is Chris van ‘t Hof, onderzoeker en schrijver van het boek Helpful Hackers. Verder staat er een imposante lijst aan internationale en nationale experts op het podium. Laat je in één dag voorzien van de laatste inzichten en kennis op het gebied van digital security in de meest kritieke sectoren waaronder:

Victor Gevers, ook wel bekend als 0xDUDE, is senior beveiliging specialist en werkzaam als innovatie manager voor de Nederlandse regering.

Jos Wetzels, Principal Security Consultant en expert op het gebied van embedded systems bij Secura.

Elsine van Os, klinisch psychologe. Elsine werkt wereldwijd en heeft gewerkt in en rond conflictgebieden als Afghanistan, Irak, Nigeria, Colombia, Mexico etc. Haar expertise is het doen van dreigingsinschattingen en analyses op het gebied van terrorisme, zware en georganiseerde (cyber) criminaliteit en andere dreigingen door individuen, groepen en organisaties. 


20180614-BHS2018-67-31.jpg

Management break out sessies

In verschillende sector case studies bespreken de sprekers hoe zij omgaan met IT-beveiliging en wat gedaan wordt om de cyberweerbaarheid binnen het bedrijf te vergroten. Wat zijn de overeenkomsten tussen de verschillende sectoren? Wat zijn de verschillen en waar kunnen we van elkaar leren? De sessies worden afgesloten met een levendige paneldiscussie

sector case studies

De volgende sprekers staan op het programma:

 • Geert Pater, Manager Vehicle Standards Development bij RDW

 • Max Geerling, Executive Advisor bij Betaalvereniging Nederland

 • Ben Kokx, Director Product Security bij Philips

 • Anderson Domingues, Information Security Manager at LyondellBasell

 • Paul Wijninga, Advisor bij Agentschap Telecom

 • Wouter Wissink, Principal Cyber Risk Engineer & Technology Industry Practitioner bij Chubb


20180614-BHS2018-36-68.jpg

TEchnische break out sessies

Nationale en internationale experts uit het veld presenteren hun technische skills, huidige onderzoeken en innovatieve oplossingen voor de onopgeloste problemen waarmee de industrie te maken heeft.

TecHNISCHe Track

Ook voor de meer technisch onderlegde onder ons is er een interessant programma met:

 • Carlo Meijer, PhD candidate at the Digital Security group at the Radboud Universiteit Nijmegen

 • Ali Abbasi, Post-Doctoral researcher at the Chair for System Security of Ruhr-University

 • Marc Heuse, Founder of the Hacker’s Choice and author of the thc-ipv6 attack suite

 • Robin Massink, Threat and vulnerability analyst within the IT Security team of Alliander

 • Marina Krotofil, ICS/SCADA security professional bij BASF


Hands-on workshops (beperkte beschikbaarheid!)

Deze 17e editie van BHS bevat een uitgebreid programma met naast de lezingen en een student CTF verschillende hands-on workshops, waaronder de Hacker Mindset en de ICS SCADA Hacking workshop. Er is helaas maar beperkt ruimte voor deelname. Als de workshop van uw keuze volgeboekt is, registreer u dan voor de wachtlijst. Zodra een stoel beschikbaar is, ontvangt u een e-mail om alsnog mee te kunnen doen.

20180614-BHS2018-76-39.jpg

netwerken

De BHS staat bekend om de informele, leuke sfeer onder deelnemers, partners en sprekers en is de ideale gelegenheid om met vakgenoten kennis te maken en van gedachten te wisselen. De BHS is gericht op een breed publiek: beleidsmakers, managers, CISO's en technische specialisten.

Bezoekers zijn afkomstig uit alle geledingen van het bedrijfsleven en (semi) overheid. Vanwege het programma en thema van dit jaar "Protecting your Critical Systems", is het vooral interessant voor de volgende sectoren: transport, energie, telecommunicatie, watervoorziening, voedselbeschikbaarheid, gezondheid, bankwezen en de chemische industrie, aangeduid als 'kritieke infrastructuren' .

Benieuwd wat u mag verwachten? Zie het YouTube kanaal voor alle Black Hat Sessions playlists.

Graag tot ziens op 13 juni a.s. in NBC Nieuwegein. Registreer nu en vergeet de kortingscode niet: InfoSecurity@BHS19